Pages

Monday, April 21, 2008

Cerita Panas....

Huh? Semua orang suka dengan cerita-cerita panas ni......
Tapi aku bukan hendak cerita cerita panas "yang tu"....
Ini cerita tentang CUACA NAN PANAS....

Kepala aku sakit giler (orang ganu kata - bapok sakit) sejak akhir-akhir ni. Mungkin disebabkan oleh cuaca panas sekarang ni. Aku perasan sudah lebih dua minggu hujan tak turun kat Dungun ni. Pokok semua jadi kuning. Siap ada belukar yang terbakar. Erm....memang panas

Tapi, itulah kuasa Allah. Ini baru panas di dunia, di akhirat nanti lagi la....

p/s: Aku takde idea nak tulis apa. Huhuhuhuhuh

3 comments:

Anonymous said...

jam,minyak kuat aper yg ko jual ni jam..?hehhehe...eemm...blog ko,wlpn tak tau nk tulis aper pon masih best...aper rahsianyer ehh..?eemm...lagi...gosip yg aku cite kat ko tu sbnr nye acap umh ajul yg reka..dia menyamar jd ajul dlm ym....dia mmg sial...terkena aku...hahhahahha...eemm...cm ner nk buat download lagu dlm blog ehh..?seperti yg ko buat ni....bapok sakit kepala aku....hehhehehe...projek buku kita mcm ner ni jam...?jd buat ker tak ni..?eemm...master kita aper cite ehh..?kene amik elts or tofel ker..?kene ker..?eemm...dah makan..?jom mkn...lapa aa...hehhehe-faiz

yginsaf said...

disini x fanas gittewww.. ujan tiap2 fetang.. uhuhu

roshaizul said...

pais,
aku tak jual minyak kuat. ubat kuat adala. mau kah?
mana bleh aku bagitau rahsia aku.
ko memang mudah tertipu...
nak ilmu download? bagi pengeras dulu...
projek buku? tah la pais...i'm to bz
master? ko tlg survey ah. ko dah area kl

yginsaf,
kat mana tu bro ujan tiap2 petang? pergh! mesti nyaman

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin