Pages

Tuesday, July 14, 2009

Cara Untuk Melajukan Celcom Broadband Anda

Barangkali, ramai sedia maklum bahawa kelajuan Celcom Broadband di luar Lembah Kelang adalah begitu tidak memuaskan. Kalau Celcom Broadband itu adalah haiwan bernyawa, sudah pasti ia akan tewas apabila berlumba dengan kura-kura.

Bagi memastikan Celcom Broadband menang perlumbaan lari dengan kura-kura, dicadangkan kau melakukan perkara berikut dengan Celcom Broadband kau.

Semakin tinggi lokasi stick Celcom Broadband kau, semakin tinggi kelajuaannya.

Buat masa sekarang aku sedang memikirkan cara untuk menyambungkan stick Celcom Broadband dengan piring Astro. Doakan aku berjaya ya.

9 comments:

oranglidi said...

satu cara lagi, lu disconecct, pastu connct balik. haha..

weh, lu nak sambung ke astro? so, wa doakan lu pnjang umur. hehe

Ambo said...

mai la ke sabah..Broadband selaju streamix..Bleh pakai ker teknik tu ?

Pa said...

Idea yang memang boleh dipakai. Aku rasa idea melekatkanya di piring astro mungkin boleh dicuba.

adanz said...

satu lagi cara ialah ko sambung ngan konduktor kilat yg ada kat bangunan yg paling tinggi di PSMZA... dan cara terakhir ialah ko pegang modem tu sambil berlari terus ke kedai blue cube dan suh dia hapgred speed ko.... hahaha ops aku nak kentutt!!!!!!

♥ PinK HeL ♥ said...

oit!pakai hsbb la...produk baru tm...conpirm meletup!hihi

roshaizul said...

kompom laju kah? aku dah muak dengan janji2 cam sial telco

♥ PinK HeL ♥ said...

belum di"launch"kan lagi laaa....
tgk jerlaaaaaaa hujung tahun ni kot

m0shi said...

ehh.. x juga la.. sbb aku dok tingkat 15 tp lembab mcm kure2 kodong lagi..

fiz mr.beloved said...

ak punya BB 3 hari da overlimit..nk wt cmner eh bg laju?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin