Pages

Wednesday, December 17, 2008

Selamat Pengantin Baru

Dua orang sahabat aku kahwin Jumaat lepas.

Pertama, Sarom housemate aku beberapa tahun yang lalu selamat dinikahkan oleh bapak mentua beliau di Damansara.

Kedua, housemate aku kini, Arip yang berjaya mengurat student beliau dan mengahwininya di Kuala Terengganu.

*gambar tidak kaitan dengan cerita. hanya memenuhi kehendak Arip untuk membolehkan dunia melihat beliau bersama dengan keretanya.

19 comments:

en_me said...

bestnyerrr kawennn.. kannns

roshaizul said...

owh, aku tak bole komen

pB said...

sampaikan salam pB buat Puan NorAziah ....

roshaizul said...

pB,
ko kirim salam sendiri la? apsal? takut ngan puan Aziah ke?

Anonymous said...

oo en arip da kawin ea....ucapkn slmt pngtin baru laa kt en arip...hihi....

roshaizul said...

bereh, dari gaya penulisan ko, aku yakin ko adalah student en.arip. takpun ko adalah ex-gf en.arip.....

Anonymous said...

haha...smue salah salah salah...saya adalah saya..weks....en arip xpenah ngajar titew pn...tapi penah juge menyibuk pabila kami sedang sibuk buat amali di lab2 sekitar electrical department...huhu.....
walaupun kte baru jer grade nk cakap jugak perkataan nie....
hidup jke!!hidup en arip!!yale-yale!
ngee ~~ ade bantahan???

roshaizul said...

wooo..tiada bantahan. tapi aku merasakan engko adalah secret admire en.arip.

Anonymous said...

elehh tipu tipu tipu...semuanya dusta belaka....weksss!!en roshaizulnizam buat lawak eaa?????kwang2..

roshaizul said...

pasti muka engko kemerah-merahan apabila aku menyatakan engko adalah secret admire en arif. kwang2....
ada bantahan?

Anonymous said...

ooo..kutuk aku di belakang?..patulah aku terbahak2..sapalah student sy tu?..conpius-en ariff smart

roshaizul said...

poyo la engko arip!

ayie_helena said...

haha...mysteryous btol..en arif ade secret admire secara diam2 dari anonymous...walaawe.....

ayie_helena said...

btol la ko ckp kan..terpoyo plak dye nie..ngee~~
jgn mrh eaaa...

roshaizul said...

eh, bukan ko secret admira en.arip?

ayie_helena said...

aihh suke-suki dye jew eaa..
hahahahahahahahahaha
(gelak jahat!!)

roshaizul said...

ala, ngaku je la...

ayie_helena said...

cmne aku nk ngaku sedangkan aku xtahu menahu pun yg dye tu ade peminat..ko ni mcm2 eaaa..
nti aku kenakan ko balik.siap ko!wekss....

roshaizul said...

lalalalalalalalal

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin