Pages

Wednesday, November 12, 2008

Peminat Sejati

Suatu malam di Taman Permint Dungun...

Housemate aku tekun melihat sesuatu.....

Rupa-rupanya mereka sedang menonton siaran ZEE di Astro.

Sampai ke hari ini aku masih terfikir-fikir mengapakah mereka berkelakuan sedemikian. Walhal mereka bukanlah peminat saluran ZEE atau saluran yang seangkatan dengannya. Barangkali korang boleh mengemukakan teori kebarangkalian korang di ruangan komen...

11 comments:

adanz said...

kebarangkalian ko dah upgrade camera cap kambin gurun tu, pasai gambo nampak lebih clear... hehehehe

roshaizul said...

owh, itu masih cap kambing gurun yang lama....

keroro said...

Aku tau.. nk belajar sesi charming rajanikhan hahaha..

hero org tua aku tuh. aku pn x phm knp dia suka tgk cenel zee

en_me said...

nehi nehi.. ehehe

roshaizul said...

keroro,
paddayappa!!! zas!!!!

en_me,
wah, tere en_me berbahasa tamil

serinditrimba said...

nehi itu cuma ada dalam filem hindustan jerk..

Kawan2 tu leh geng ngan anak aku ler...

serinditrimba said...

Leh kawan ngan anak aku tu

En.Lanun said...

Kot-kot time tu raya Depavali....so korang nak raikan laaaa

mazudi said...

ehh.. aku suka apa.
Muahahaha.

roshaizul said...

serindit,
owh! yeke? tak tau la pulak nehi tu untuk citer hindustan jer.
anak borek, emak rintik!!! huhuhuh

en_lanun,
yup, kebarangkalian itu hampir pasti. sebab semasa kejadian berlaku, mood deepavali masih terasa

mazudi,
eh, aku dengar ko suka pergi kelab dangdut?

Anonymous said...

adoyai..xleh blah laa en arip layan channel zee...cam xcaye jer..ape kes??nk ngajar student2 poly yang baru masuk ckp tamil eaa...
opsss terlebey sudaaaa...hoho

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin