Pages

Friday, April 10, 2009

Kerepek Percuma

Nak kerepek percuma? Tawaran sekali seumur hidup dari kerepeksedap.com Layari web ni untuk maklumat lanjut!!! Cepat, sementara stok masih ada!!!

8 comments:

en_me said...

hmmm.. sodapnyerrr..

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

aku nak kerepek free tapi xnak ikut syarat2 yg ditetapkan...boleh gitu??+P

roshaizul said...

en_me,
mahukah?

halena,
syarat apa yang ko tanak ikut?

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

takdelaa...aku takde masalah ngan syarat tu...cuma aku nak tanya pasal footnote yg ko tulis :
p/s/s: Tawaran tidak terpakai untuk penduduk Dungun

aku penduduk paka..bukan dungun ok..hehe!so..layak tak aku join & terus dapat kerepek free???keh3 +P

roshaizul said...

ko penduduk paka, jadi, layak la.

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

owh good to hear dat...thnx yaaa..=P

roshaizul said...

so, bolehlah ko sms atau emel aku ko punya no tepon dan alamat

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

takpelaa..nanti aku try kaci mail laa..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin