Pages

Tuesday, April 14, 2009

Air Minuman Ustaz Khairi

Kalau kau di Pantai Timur, pasti sudah biasa mendengar, mengetahui dan menikmati Air Minuman Ustaz Khairi. Biasanya air ini dibotolkan dalam botol yang besar (10 liter barangkali).

Tapi kini Air Minuman Ustaz Khairi datang dalam pek dan botol baru. Botol 500ml. Harga air tersebut RM16 sekotak. Sekotak mengandungi 24 botol.




Kalau kau ingin mendapatkan Air Minuman Ustaz Khairi dalam pek baru ini, boleh menghubungi aku (roshaizul) di talian 019-7223166. Harga RM16 tu adalah harga maksimum, bergantung kepada berapa jumlah kotak yang hendak dibeli.

9 comments:

en_me said...

niaga beb .. niagaaa teww

roshaizul said...

cari makan...

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

aku rase..ko nie patut jadi usahawan laa daripada lect...
=P

ishaharom said...

ijam memang mewarisi darah peniaga dari bapak dia, bila beliau melanjutkan pelajaran setinggi master of puppet, harapan dan cita-cita untuk jadi kaya raya sebelum umur 40 tahun(mcm KJ gak) agak tersimpan sedikit. so, untuk memuaskan nafsu rakusnya sebagai peniaga dan menjadi kaya(kawen pon belom,banyak wet abih weh kawen nih) beliau dengan cargas membuka jualan runcit dari blog beliau yg femes ni.boleh la cari makan skit2 bak kata tuan rosnizam.huhuhuhuh

roshaizul said...

halena,
lecturer adalah kerjaya. berniaga adalah hobi

sarom,
ko lagi kaya dari aku

serinditrimba said...

Adik Roshaizul

Akak akan berada di K. Terengganu minggu depan.. ha ha.. mau borong kepok lekor la rasanya...

roshaizul said...

pergi kat losong la. tak pun kat k.ibai pun ok gak.

Sekolah Tinggi Managemen Informatika dan Komputer Jakarta said...

manfaatnya apa ya?

----
Jika Anda membutuhkan info tentang kampus STMIK Jakarta silahkan klik website kami di http://jak-stik.ac.id

roshaizul said...

biasa saja kelibihannya. air bertapis. lebih suci dan murni

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin