Pages

Wednesday, April 08, 2009

Gempar: Fara Fauzana Sudah Bertudung!!!


Amacam? Comel tak Fara Fauzana pakai tudung. Kalau kau tidak berada di Pantai Timur, barangkali kau akan terkejut melihat Fara Fauzana bertudung. Tapi, di sini adalah fenomena biasa melihat model barangan memakai tudung. Bukan saja Fara Fauzana, Maya Karin juga pernah aku melihat beliau bertudung pada papan iklan Celcom.

Gambar Fara Fauzana yang manis itu aku lihat pada lori Nescafe yang parkir di pasar Dungun...

p/s: Jika kau yang sedang membaca post ini adalah Fara Fauzana, aku minta maaf kiranya post ini mencetuskan api amarahmu. Tapi, percayalah kau lebih elok bertudung! Huhuhuhuh

8 comments:

zairi said...

ahhh...hipokrit suma ni.

ajako said...

ko tak baik zairi, ntah2 mmg dia dah insap...

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

sweet laaa...

roshaizul said...

zairi,
er...no komen

ajako,
mudah2an beliau sudah insap

halena,
tapi cik nurul lagi sweet

en_me said...

kat dungun jakkks tewww.. kat jalan ampang nih masih free hair ghitewww.. ehehe

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

no komen

BAGAK said...

tudung cari makan tu

roshaizul said...

en_me,
harharhar. jalan segambut pun masih free hair lagi

halena,
huhuhuhuh

bagak,
mungkin la kot

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin