Pages

Monday, June 13, 2011

Jalan tak siap-siap

Aku kira masalah ni bermula dari tahun 2009, mungkin 2008.

Sebatang jalan yang terpenting di Dungun sedang dinaik taraf. Bermula dari Sura Gate ke Kuala Dungun. Tapi, jalan ni tak siap-siap.

Yang hairannya, jalan yang elok dikorek. Kemudian diturap balik. Kemudian dikorek lagi.

Dengar khabarnya, ada masalah dengan pemilik tanah di sekitar kawasan itu.

Tapi, yang pastinya aku sebagai pengguna jalan di situ amat tidak berpuas hati dengan jalan yang tak siap-siap itu.







5 comments:

marinahunny said...

betul lah..baru perasan dh lama x siap2 lg. even balik dungun sebulan sekali pun masih x siap lg..apa cite ntah..

roshaizul said...

tu la. biasa la, projek kat dungun memang slow sikit. dulu projek buat jalan 4 lane dari batu 7 sampai bandar pun makan masa dekat 5 tahun.

Kipas said...

persaan kita serupa

yet haryatie said...

dah setahun asenye tggalkn dungun, tp still same jer keadaan jalan die..

orangkayabertaqwa said...

cuba cik yet tinggalkan utk 10tahun lagi.. tgk ada perubahan tak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin