Pages

Tuesday, March 10, 2009

Gaya Terkini: Baju Terbalik

Gambar di ambil sejurus selepas aku mengambil gambar untuk post "Dungun Barang Mahal Macam"




Tengok betul-betul gambar di atas. Mereka memakai baju terbalik.

Tengok betul-betul. Baju tersebut memang direka sedemikian. Mengapa?

Mengapa mereka membeli baju tersebut?

Barangkali mereka ada sebab yang tersendiri...

Barangkali mereka ingin dilihat berbeza dari yang lain...

Barangkali mereka seorang yang suka akan perubahan...

Barangkali mereka berani menongkah arus...

Barangkali gadis zaman sekarang suka jejaka berpakaian terbalik... Jadi, gadis-gadis, sila komen. Yang tak berapa gadis pun boleh komen juga. Jejaka yang perasan boleh juga memberi komen.

13 comments:

A w a n g said...

Trend memang pelbagai, seeloknya biarlah ada kesopanaan, cakne dan jangan lok diri sendiri menjadi ikutan yang tak baik, tapi baju terbalik ni camne gayanye...gambo dok klear...

zairi said...

ni suma tiru gaya band hip hpo kriss kross dulu2 la ni kot.tapi diorang pakai seluar terbalik ke belakang.la ni diorang buat kat baju pulak - jejaka baik budi pekerti -

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

trend apa nie?aku xsuke lelaki camnie.sumpah!!heee~~
pelik tapi benar pulek..

roshaizul said...

@awang,
henpon murah, tu yang tak berapa clear

@zairi,
aku penah jumpa gak zaman rappers pakai baju terbalik

@zairi,
aku penah perasan ayie pakai baju terbalik. huhuhuhuhu

catzer said...

Erm aku pun ada 2 helai trend baju terbalik ni..hehehe

mazudi said...

Alaa... budak budak biar laa dorang.

Dulu time kau budak budak ada tak mak ngan ayah kau tegur kau sebab kau beli t-shirt yg gambar tengkorak.

hahah.

roshaizul said...

@carterz,
welcome. kiranya ko mengikut trend semasa ah ni. huhuhuh

@mazudi,
aku pakai baju gaban dulu. mana ada baju tengkorak

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

ehh ko mengajar budak2 dem ke??ciss dem u...hee~~tipu!!

en_me said...

me no komen one uoolsss..

roshaizul said...

halena,
aku memang ajo budak dem.

en-me,
anak en-me ada yang pakai baju terbalik?

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

baguslah..

haritz said...

aku belum sewel nak pakai camtu walau atas nama fesyen.

roshaizul said...

welcome harith,

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin