Pages

Thursday, June 09, 2011

Kancil Moderno Turbo L5 untuk dijual

Member aku nak jual kereta.

Jenis: Perodua Kancil 1999
Mileage: 110 000 +++
Transmission: Auto
Accessories: CD Player, Sport rims, Alarm, Central lock, Adjustable steering 

Spesifikasi: 
* Enjin convert to L5 4 piston turbo auto (standard)
* Blow off valve HKS SQV
* Disc brake L5 depan/belakang
* Sport rim Sprint Hart 14" 2pcs Knuckle dah tukar pada PCD 100. Rim never recond
* Body part full convert to Moderno - bumper lampu ketam, side skirt L6, spoiler alto, lampu depan ring moderno, bonet scope besar, skirt depan, parking mark.
* Dashboard L5, meter merah, burger, meter boost APEXI, laci sikat
* Seat L5 tag kuning depan/belakang, seat belakang dah tambah span and fabric kiri kanan (so x nampak lubang)
* Konsol tengah L5 hello kitty
* Radio double din Panasonic, boleh main TV
* Door trim L5, power window 4 unit, kulit tengah dah salut baru
* Karpet besar hitam L5 + karpet kaki opti 4 pcs
* Bumbung ombak 4 pintu
* Plat no berlampu
* Blind cermin belakang
* Adjustable stereng
* Electric power stereng
* Aircond sejuk giler (baru service)
* Center arm rest detomaso
* Side mirror krom L5
* Air press mira
* Center mirror L5
* Sun shade L5
 
Kereta buat pergi kerja dan jalan dekat-dekat. 
Kereta memang dijaga baik dari segenap aspek - enjin, body dan kebersihan.
Lokasi kereta di Kuantan.
Harga RM13000 (boleh nego, tapi tipis je la. Kereta ni memang dah murah dah ni)
Sebab nak jual: Nak modified kelisa pula.
Kos proses tukar nama akan ditanggung beres. Cuma sedia duit lebih sikit untuk insurans dan road-tax.
Kalau berminat, call Hazree 013-744 2468 (9am-9pm)









p/s: Aku kalau ada duit memang dah ambil kereta ni!

Tahukah anda? #MPHOnlineMM menyediakan perkhidmatan pembelian buku secara online. Dah cuba ke? Canggih tau!.

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin