Pages

Tuesday, September 01, 2009

Skrin Terbalik

Belum terlewat rasanya aku mengucapkan salam ramadhan. Semoga anda semua (yang lelaki dan wanita monopause) dapat berpuasa penuh.


Lama tak menulis, rasa kekok jari jemari ini menaip. Hal demikian menyebabkan rating dan trafik blog ini menjunam dengan dhasyatnya.


Bukannya aku tidak mahu menulis, tetapi, ada skrin yang bermasalah di pejabat aku. Kusut aku mencari penyelesaiannya....

6 comments:

orangkayabertaqwa said...

Cik Ijams,

Lawak jgk masalah tu.. Tapi mana pegi netbook yang power tue?

Wanie-san said...

mcm mane leh jadi g2??cam kelakar plak..xpenh tau plak skrin leh t'balik..

adanz said...

aku tgh membayangkan bagaimana teruknya kamu semasa update blog ini dengan skrin terbalik!

oranglidi said...

ahaha!! apa nak jadi la lu punye pc tu.. lawak2..

slamat ramadhan pertama dgn istri!! best x ade org rumah masakkan?

roshaizul said...

luqman,
netbook ada, tapi kat opis aku nih pc rosak semua repot kat aku. huhuhuh

wanie,
tersalah tekan keybord...tah camna tah

adanz,
huhuhuhuhuhhuh, aku perlu menyengetkan kepala

oranglidi,
pergh! manis leting bini aku masak. cukup tahun boleh kena potong kaki aku

♥ PinK HeL ♥ said...

serahkan pada yang pakar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin