Pages

Tuesday, December 15, 2009

bengong mu... benda ni pun mu nok masuk dlm mudah...

Aku penjual yang aktif di mudah.my. Macam-macam aku jual, tapi, taklah ampai aku menjual daun ketum!

Sepanjang aku berniaga secara maya, ada macam-macam ragam pembeli yang aku jumpa.

Ada yang cuba menipu dengan memberi aku slip bank yang palsu.
Ada yang sangat ramah hinggakan hampir lima ringgit aku gunakan untuk ber"sms" dengan beliau.
Ada juga yang ragu-ragu dengan aku.
Ada juga yang membatalkan tempahan di saat-saat akhir.
Ada juga yang enggan membayar setelah kredit diberikan.

Tapi, ini kes yang unik aku jumpai. Ada yang memaki aku! Huhuhuhuhu. Aku tidak terkesan pun dengan makian dan kutukan beliau. Barangkali beliau cemburu. Huhuhuhuuhuu



Kalau kau ingin berniaga, sama ada online atau offline, ini antara yang kau akan hadapi. Tapi, kes-kes sebegini amatlah terpencil.

p/s: Kau boleh tengok dan beli barang di "store" aku di mudah.my >>>  http://www.mudah.my/odasaje

6 comments:

♥ Baby HeL ♥ said...

semoga perniagaan mu berjaya

adanz said...

hahahahaha, kalau aku pun aku bg komen yg sama!

roshaizul said...

halena,
terima kasih

adanz,
huhuhuhuhu. barang baik tu bro. dah expired 5 tahun dah air tu

en_me said...

cubaaannn abang jam.. ehehe

roshaizul said...

cobaaaannnnn.....

Sophon Charoenpura said...

Cuba cari nama orang tu kat facenook. kan emel dia ada tu..

ha, kantoi da..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin