Pages

Friday, March 27, 2009

Lelaki Gila Seks

Ada seorang kawan aku mengadu. Awek beliau diganggu oleh seorang lelaki gila seks. Lelaki itu menawarkan korset percuma berjenama Cosway kepada awek ini. Bagi memperolehi korset itu, awek itu perlu menjawab beberapa soalan. Antaranya saiz bra dan pinggul. Kemudiannya, lelaki ini memberitahu bahawa untuk kelihatan kurus, awek itu harus melakukan onani dengan kerap, lebih kurang 3 kali seminggu. Kelucahan lelaki ini semakin bertambah apabila beliau menerangkan cara-cara untuk onani. Owh! Macam haram.

Awek ini ketakutan, lalu menceritakan kepada kawan aku yang merupakan teman lelaki beliau. Kawan aku ini menelifon Cosway bagi mengesahkan promo korset percuma. Nyata, Cosway tidak membuat promo seperti itu. Nyata juga, lelaki gila seks itu adalah penipu.

Kawan aku menayakan kepada aku apa yang harus beliau buat. Aku mencadangkan beliau dan awek beliau segera sahaja melaporkan kepada polis. Lalu, aku mencadangkan supaya nama samaran lelaki gila seks itu dan nombor telefonnya dipaparkan di blog yang suam-suam kuku ini.

Nama Samaran: Azlan
No. Telefon: 019-6335724

Jadi, gadis-gadis diluar sana harus berhati-hati dengan nombor telefon ini. Manakala kepada jejaka yang mempunyai banyak kredit dan masa lapang, boleh saja melakukan misscall kepada lelaki ni dengan kadar sekali bagi setiap 15 minit. Huhuhuhuhuhuh

12 comments:

Lieza said...

hue.. dahsyat sungguh. siap ajor nak onani lagi.

tapi nasib baik dia tak heret awek tur ke dlm semak ker, umah kosong ker, kat ladang sawit ker kan!!!

ps: teringat berita pompuan kene gantung kat pokok durin tur.. esk.. seram!!

http://norlieza82.blogspot.com

En_me said...

Abaikan saje..

roshaizul said...

@liza,
bahaya beb sekarang

@en_me,
tak leh biarkan, nanti dia jadi lemak. kawan aku tu penah ugut si azlan gila seks tu utk lapor kat polis. selepas ugutan tu, memang susah nak kontek si gila seks tu.

haritz said...

Kalau kat tempat saya Selayang dia dah masuk hospital dah. Sini community kuat.

adanz said...

tangkap n onanikan dia aje! eh onani tu apa ek?

zairi said...

memang cilakak!!!dia off kan tipon!!!aku baru nak pi gegar azlan tu!!!

umar_skyscooter said...

Hai,bagus blog,erm nk jmput tuan rmh atau sesape je dtg ke blog sye ni di http://blufairyklasick.blogspot.com ,ok n keep blogging erk.!

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

cam gampang!naseb baik aku jantan beralatsulit pompuan!heeee!!!!ngong!!!!

roshaizul said...

haritz,
aku tengah cari gak mamat ni,

adanz,
owh, onani=melancap

zairi,
sejak membe aku ugut nak repot polis, dia memang off phone

umar,
welcome

halena,
berbaur lucah komen ko itu

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

so???sentap ke????

faiz said...

emm...aku pernah ter jerat dgn lelaki ni...dia bwk aku ke satu tempat...dia kata tempat ni sesuai nk pakai koset tu...pas tu aku pon ikt la...utk pengetahuan,lekali ni muka dia ganas,hidung kembang,mata dia bulat,rambut sikat tepi,berat dlm 80.5 kg,tinggi 178.4 cm,dan berseluar.....aku terkejut masa dia tunjuk buat onani,tapi aku masih relex sbb aku tak buat,aku tgk jer dia buat demo...pas tu dia soh aku buat tanpa membuka pakaian dan koset dipakai 2 lapis....aku ikt kan jer sbb aku percaya kat dia...rupanye br aku sedar aku tertipu slps membaca blog ko...terima kasih abg ijam....klu tak,sampai skg aku tak tau aku di tipu...fuh!!!sedih dan menyesal biler memikirkan nyer....ampun mak ayah,abg,akak,adik2....ampunkan ABG...hehhehheheh...

roshaizul said...

halena,
tak sentap, cuma kaget

pais,
betul ke?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin