Pages

Thursday, September 18, 2008

Mencari Rumah Sewa

Aku nak cari rumah sewa kat Kuantan. Kalau boleh antara Gebeng dan Semambu. Dan kalau boleh juga, nak rumah kos rendah je, bajet dalam RM400 sebulan. Dan kalau boleh lagi, kawasan tersebut mempunyai kejiranan yang bagus.

Ada sape2 boleh tolong? Aku bukan ah long. Aku cuma minta tolong bagi pihak kawan aku, Hazree.

Sape2 yang ada maklumat, boleh terus kontek aku dengan mengomen post ini. Atau pun, boleh saja mesej ke no aku, 019-7223166 atau no Hazree 013-7442468.

Segala bantuan amatlah dihargai....

6 comments:

en_me said...

teringat me pernah keje kat gebeng, tapi dok kat bukit sekilau.. nostalgia beb..

roshaizul said...

jauh gak ek gebeng-bukit sekilau

mongkut said...

Selamat Hari Raya, sahabat blogger.

keroro said...

aku lupa dah wish ke blom. selamat hari raya - maaf zahir batin

roshaizul said...

mongkut,
welcome
selamat hari raya!!!

keroro,
selamat hari raya.
er...tak buat open house ke?

mongkut said...

Saya sudah link blog anda

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin