Pages

Friday, April 03, 2015

Gambar Bertudung Fara Fauzana di Lori Nescafe Kini Menjadi Kenyataan

Blog ini memang lama tidak dikemaskini. Malas. Lagi pun, blog tidak seinteraktif Facebook. Dulu, comment setiap pos aku boleh cecah la juga 10 walaupun view hanya beberapa puluh sahaja. Sekarang ni, walaupun view beratus, memang takde orang nak komen! 

Tapi, ada beberapa sebab aku tiba-tiba rajin menulis kembali. Dalam kes ini ada dua sebab. 

Satu, sistem key-in markah tengah perlahan ya ampun! Aku bosan menunggu. Aku surfing. Akhirnya, surfing blog sendiri.

Kedua, posting lama aku dulu memang mengancam. Ialah, masih baru tahap anak dara. Sekarang ni dah macam mak janda anak tiga. Sebab tu aku kembali bersemangat untuk menulis. Supaya blog ini boleh jadi macam janda bergetah.

Macam biasa, aku merepek. Lari tajuk. Sebetulnya, masa tengok posting lama, aku pernah tulis pasal Fara Fauzana bertudung pada iklan yang ditampal di lori Nescafe.


Tahun 2009 masa tu. Fara Fauzana belum pakai tudung lagi. Aku tak perasan pula bila masa Fara Fauzana bertudung. Tapi, aku tertengok Hot TV malam semalam, baru aku perasan!

Agak-agak la kan, adakah beliau membaca post aku itu lalu mengambil keputusan untuk bertudung? Hohohohohoho

2 comments:

marinahunny said...

hahahahhaa agaknye la kuttt. Heheh

Btw skrg org lebih berminat nk komen kat fb. Blog sy pon sama. Sendu semacam hahah to sayang nk tutup

marinahunny said...

hahahahhaa agaknye la kuttt. Heheh

Btw skrg org lebih berminat nk komen kat fb. Blog sy pon sama. Sendu semacam hahah to sayang nk tutup

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin