Pages

Saturday, February 07, 2009

Mari Berkaroeke Bersama Roshaizul

Hari ni aku kena kerja. Cuti berganti. Cis! Malas masuk kelas, jadi aku mengadakan suatu 'take home quiz" untuk pelajar aku.

Bagi mengisi masa lapang kerana tiada lagi kelas pada hari ini, aku mengemas almari yang sudah berhabuk dan terjumpa beberapa keping CD. Lalu, aku tergerak untuk melihat kandungan CD tersebut. Owh! CD koleksi kesukaan aku tatkala belajar di Parit Raja dahulu. Macam-macam ada! (sila sebut seperti pakcik Astro dan buntangkan biji mata).

Antara banyak-banyak fail dalam CD-CD tersebut, aku terjumpa satu fail Flash karoeke lagu Love nyanyian Nat King Cole yang aku buat untuk diberi sebagai hadiah kepad Cik Nurul.

Jadi, aku dengan murah hati ingin berkongsi fail tersebut kepada korang semua. Tapi, ini versi yang telah diedit. Kalau tak edit, pasti korang akan menyatakan bahawa aku seorang mamat yang jiwang! Huhuhuhuhuhu

p/s: Fail tersebut dalam bentuk *.exe. Ia bukan virus. Ia adalah fail Flash versi "stand alone".

8 comments:

♥ Cik HeLena ♥ said...

wahhhh romantiknyee lagu tu...i likes.....pandainyeee ko buat video canie eaa???
nak jugakkkk

roshaizul said...

huhuhuhuhuh. takla pandai mana. aku ni kan buta it

♥ Cik HeLena ♥ said...

pandailaa tu...best!!hehe...
bestnyee kalo ko jadi lect aku dlu2eaa...take home quizz!!!siyot ar!!
eeeeee bestnyeee ko nie....
tapi sayang...aku bukan lagi pelajar politeknik..
gudbye polyku!!
sob sob *buat muka cedey tipu2 cket*

roshaizul said...

take home test nak?

♥ Cik HeLena ♥ said...

nak nak..bestnyeeeee

roshaizul said...

nak apa?

♥ Cik HeLena ♥ said...

nak kerepek taw...kerepek potato taw perisa kari...ade x????

roshaizul said...

ada, bila nak?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin