Pages

Sunday, February 01, 2009

Award ke 2: Freindship Award

Gila babi hari ni. Tak pernah aku buat 3 post satu hari. Ini rekod. Semua gara-gara aku banyak berhutang tag dari halena. Kali ni halena memberikan aku award


Dan dengan sukacita aku memberi award ini kepada follower aku (yang tak berapa ramai) dan blog-blog yang ada dalam senarai "Blog Lain Yang Best"

8 comments:

ayie_helena said...

yeaaaa congrat!bravo!bravo!
dapat award...
tepuk tangan tepuk..
tepuk tuk lect yg best nie!!
hehehe
*gelak sambil tutup mulut ngan tangan!*sigh.....

roshaizul said...

"*gelak sambil tutup mulut ngan tangan!*"???????

pais said...

jam...mgu ni aku mungkin ker dunggun,so...seperti biasa,i need ur hospitaliti cooperation...hehehhee...bleh..?

wanhamery said...

jam,yuzi mintak kambing sekor..nak wat akikah anak dio..

en_me said...

naper nampak kosong dalam 'blog lain yg best' tewww.. uhuhu

roshaizul said...

@pais,
aku tak paham bahasa inggeris.
ko nak tido kat koperasi hospital ke?

@acik,
apa kaitan aku dengan kambing?

@en_me,
loading lambat kot, tapi template blog aku ni memang banyak error. konon-konon nak hack, tapi jadinya macam gampang. huhuhuhu

pais said...

aku nk tumpang umh ko.....bleh..?hehhehehehe...pic2 tu...mmg best...seksi giler...hahhaa

roshaizul said...

bereh! datang la

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin