Pages

Wednesday, February 04, 2009

Iklan Layanan Masyarakat 1

Memandangkan ramai rakan-rakan aku berniaga, jadi, aku dengan sukacita ingin mengiklankan secara percuma perniagaan mereka di dalam blog aku yang tak berapa popular ini. Lalu, setiap tajuk post akan berbunyi "Iklan Layanan Masyarakat"

Iklan yang pertama dari En. Pais. Beliau mencari kakitangan kerajaan, badan berkanun dan syarikat yang tersenarai di bursa Malaysia, untuk berkongsi satu perniagaan dengan beliau.

Walaupun beliau kini bekerja di Melaka, tinggal di Parit Rja dan berasal dari Shah Alam, beliau sanggup bertemu dengan mereka-mereka yang berminat di seluruh semenanjung Malaysia.

Beliau boleh dihubungi terus melalui 019-711 9369.

Rupa paras beliau adalah seperti gambar di bawah (sebelah kanan). Sebelah kiri gambar adalah Jack. Namun, Jack bukanlah warganegara Eropah, tapi, Jack adalah orang Jawa yang sejati. Jack merupakan rakan kongsi Faiz.

8 comments:

faiz said...

biler nk kuar 'nasi sepuluh suap bahagian 2'...?hehhehehe

roshaizul said...

bahagian 3!

ayie_helena said...

aku suke layan citer nasi goreng sepuluh suap tu!hahaha

roshaizul said...

layanzzzz....

adanz said...

menega apa ni bro? itik patah tengkuk ka?

roshaizul said...

aisey, aku nak cite pun tak reti. apa kata ko call member aku tuh. huhuhuhu

TATA said...

Parit Raja memang tempat produk kerepek tersohor kat johor tu. Roshaizul, i selalu lalu kut bandar tenggara bila musim raya sebab nak gi ke felda taib andak dan felda bukit besar.

roshaizul said...

eh, senang2 bole la singah

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin