Pages

Monday, December 01, 2008

Skill Meniru Cap Kambing Gurun

Aku bersekolah wajib selama 11 tahun. Kemudian aku ke pengajian tinggi selama hampir 7 tahun. Kemudian, aku mengajar di politeknik Dungun menghampiri 3 tahun. Sudah pastinya banyak skill meniru yang aku tahu dan pernah juga aku aplikasikan. Huhuhuhu

Baru-baru ni aku buat ujian untuk subjek Mekanik Bendalir. Lalu terjumpalah aku beberapa skill cap kambing gurun oleh pelajar-pelajar aku.


Perhatikan betul-betul, ada BUKU NOTA di bawah meja. Si pelaku cuba menyelindungkan buku itu dengan tangan beliau.

Owh! Buku nota itu amat jelas dan nyata di belakang badan beliau!

11 comments:

0197119369 said...

mctu ker cara stdn dungun meniru..?klakar nyer...hehhhe...aper tindakan ko selepas tu jam...?

roshaizul said...

aku tak bertindak apa2. cuma aku heran, apsal mereka boleh terfikir idea sebegitu?

ishaharom said...

ha ah la ijam. tolol tol ar dorang. aku pon pelik, padahal terang2 kita leh nampak.

sem lepas final exam aku dgr ada budak terkantoi tarok toyol exam dalam suar kecik dia.pompuan lak tu.mcm haram

roshaizul said...

uih, tu aku bole buat spot cek. huhuhuh

zairi said...

pompuan skang lagi advan.diorang tampal toyol kecik kat dlm baju kat celah lurah dendam.diorang cuma tarik kedepan round neck baju utk tengok toyol tu. paling popular bagi pompuan yg free hair dan bodyshape. sila buat spot check.

roshaizul said...

owh! amat best jika boleh spot cek pelajar sebegitu. namun, semua pelajar poli aku dikehendaki bertudung tatkala ke kuliah atau exam. jika ada pun pelajar yang free hair di poli aku, nescaya kepala aku akan dihentak dengan lutut bos aku jika aku melakukan spot cek.

ayie_helena said...

ish2....seorang lect yang nakal jugak ko nie ea...haha..
ape2pun salute ar ko nie...ngah jaga org exam pun ko sempat snap pic eaa??wahhh seorang lect yang prihatin...hahahah....

roshaizul said...

huhuhuhuhuh. bukan prihatin, boring jaga ujian...

ayie_helena said...

naseb baik ko xngajar aku..hihi....

roshaizul said...

aku aku ngajo ko apa jadi?

ayie_helena said...

nanti ko xleh blah pulak sbb ngajor budak class aku yg nakal tpi best!hahaha..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin