Pages

Friday, June 13, 2008

Shah Alam Yang Best

Seminggu aku tak update blog nih. Seminggu jugalah aku ke Shah Alam, berkursus.

Aku bertolak dari Dungun hari Isnin, dalam pukul 11 pagi. Nasib baik naik van politeknik aku, kalau tak mampus aku nak bayo duit minyak. Huhuhuhuhu

Aku sampai Shah Alam dalam pukul 7 petang. Punya lah lama (van yang aku naik tu tak leh laju-laju, nanti tercabut enjin!!!) Sampai jer terus check in kat Concorde Shah Alam (Fuh! Best hotel ni. Malangnya sungguh tak best bila nak berak! Cis!!!)

Besoknya, selama 2 hari, aku berkursus di UiTM Shah Alam dan SIRIM (tak yah la korang tau kursus apa yang aku pergi, kusut kepala otak korang nanti).

Shah Alam best sebab
1) Jalan tak berapa sesak
2) Bandar dia terancang
3) Banyak kopitiam yang best
4) Ramai orang Melayu/Bumiputera
5) Ramai gadis yang cun lagi seksi (pasti awek aku akan call aku selepas beliau membaca pernyataan ini)
6) Banyak kemudahan

p/s: Walaupun Shah Alam best, best lagi Bandar Tenggara!!!

6 comments:

Syam said...

aku setuju dengan pernyataan kau no 5. sebab aku dulu juga belajar di UiTM Shah Alam. memang cun awek2 di sana. rambang mata... hehehhe


-----------------------------------
syam @ http://aeropama.blogspot.com

en_me said...

ramai juger yg tak cun lagi seksi.. kannns

roshaizul said...

huhuhuhuhu

apa-apa pun, shah alam memang best.

tapi banyak juga aku dapat dosa kering!

serinditrimba said...

Shah Alam pernah mengusutkan pikiran

Nurlee aka olyn said...

ejump..mmg best beb shah alam aku duduk sana 3 tahun beb cam nak beli umah jer kat saner..tp la nie bangi lagi best klau kau ada kursus kat bangi msg aku yer..hahahaha...weh..blog kau lagi satu tue utk aper ek..org dah kawin ker..banyak kau dpt petua..dr sapo..

roshaizul said...

serindit...
aaahh..shah alam kusut sikit berbanding dungun atau bdr tenggara

olyn...
bangi? penah gak aku turun situ. g observe bdk aku praktikal
blog satu lagi tu sumber dia pelbagai....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin