Pages

Monday, March 23, 2009

Celik IT 2

Gambar diambil di Makmal Robotik, Politeknik Dungun. Kedua-dua mereka sangat celik IT. Jauh rasanya ilmu IT mereka dengan aku. Mereka kelihatannya sangat IT dengan laptop, kamera digital, pemutar skru, telefon bimbit, tugasan pelajar, kotak rokok, post-it-notes, fail, kunci kereta. Tidak ketinggalan termos air di atas kiri gambar.

Dah macam peraduan mencari gambar tersembunyi...

8 comments:

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

giler hensem en hamery nie..lalala~~what the??????

roshaizul said...

berkenan?

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

takbley takbley...dah kawin.kena jaga perasaan org dah kawin nie..lalala~~tapi cuci mata jakk bolee kan????

roshaizul said...

isk...isk...isk....banyak taik mata

zairi said...

orang x celik IT,dia x beli laptop.ko dah ada laptop x bleh rendah diri sangat.eleehh...

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

taik mata ko laa byk..huh!!sumpit kangggg....

roshaizul said...

@zairi,
er....no komen

@halena,
marah?

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

tak ponnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin